Magnetiq electrostimulare

Intensity Electromagnetic Muscle Trainer (HI- EMT) – tehnologie de stimulare electromagnetica de intensitate mare ce induce contractii musculare puternice ce nu pot fi realizate prin contractii voluntare.
Aceasta echipament de stimulare electromagnetica musculara foloseste campuri electromagnetice concentrate cu un nivel de intensitate constant ce patrund in corp, interactionand cu neuronii motori pentru a provoca contractii musculare intense. NOUA tehnologie non-invaziva, trateaza grasimea subcutanata de la nivelul bratelor, abdomenului, feselor si piciorelor.

MagnetIQ este primul tratament nechirurgical care poate îmbunatati si aspectul feselor, liftand si tonifind fesele prin contractii supramaximale.

Cum functioneaza:

MagnetIQ se mândreste cu capacitatea sa de a topi grasimea, dar si de a construi muschii.
Foloseste tehnologia electromagnetica focalizata de mare intensitate (HI-EMT), ce produce contractii supramaximale, în care muschii se pot contracta de 20.000 de ori în doar 30 de minute.
Contractiile supramaximale sunt diferite de contractiile voluntare, în care este cea mai mare forta pe care muschiul o poate suporta în circumstante normale si dureaza de obicei doar un moment.

În timpul exercitiilor fizice, muschiul apeleaza la adenozin trifosfat (ATP), aceasta este o sursa de energie, care alaturi de glicogen sunt obtinute din creatinfosfat.
Orice valoare mai mare decât MVC (maximal voluntary contractions) este considerata supramaximala si atunci când depozitele de energie sunt epuizate prin contractii supramaximale, se initiaza lipoliza sau descompunerea grasimilor.

Cu ajutorul echipamentului MagnetiQ are loc:

Pana la 4cm – Reducere a circumferintei taliei
19% Reducere a circumferintei subcutanate localizate
16% Crestere a masei musculare
Beneficii:

Rezultate vizibile dupa primele proceduri
Modelarea corpului si construirea muschilor
Tonifiere musculara
Cresterea fortei si rezistentei musculare
Slabirea intensa si localizata
Accelerarea procesului de ardere a grasimilor
Tratarea zonelor cu probleme
Potrivit atat pentru femei, cat si pentru barbati
Tratarea diastazei abdominale si pierderea tonusului muscular dupa sarcina sau cresterea excesiva in greutate.
Tratament de scurta durata – 30 minute
Sigur, fara recuperare
Intensitate foarte mare
Cum se simte procedura?
MagnetiQ, echipament de stimulare electromagnetica musculara, are o procedura nedureroasa, placuta, fara perioada de recuperare sau dureri musculare. Fara efecte secundare.
Procedura se simte ca un antrenament intens la sala, nu provoaca incalzire, energia interactionand selectiv cu neuronii motori ai muschilor, provocand contractii musculare si, implicit, creare de noi fibre musculare.
Contractiile musculare supramaximale determina descompunerea trigliceridelor in acizi grasi si glicerol si consumarea intensa a acestora.

{formbuilder:NzM0Mzc=}